Aquest any vam fer la Castanyada de manera virtual

89 views

Els alumnes de l’escola El Pilar vam celebrar la Castanyada, com cada any, però aquesta vegada va ser virtual.

Normalment les Castanyades les fem tots els cursos junts al pati de l’escola.  Els de 4rt de l’ESO ens representen obres de teatre basades en rondalles, després baixem tots  al pati i cada curs canta una cançó, també cantem tots junts una cançó i ens donen castanyes i panellets.

Aquest any ho hem hagut de fer amb un site. Allà hem penjat vídeos amb cançons o receptes i amb els contes de la Castanyada.

A la majoria la Castanyada ens ha agradat, no tant com altres anys, però agraïm el treball fet.

Ens han agradat molt les cançons, els poemes i les receptes de cuina que van fer.

Els alumnes de 4rt d’ESO van fer uns contes molt divertits amb diferents tècniques: des de dibuixos molt xulos a històries animades amb el videojoc Minecraft… Però tots ens van encantar, les històries eren adaptades i eren contes de fades: La Caputxeta Vermella, La Ventafocs, La Blancaneu

El conte que ens van fer per a 6è de primària va ser L’Ocatera. Explica que la sang de la reina protegia una princesa, que va cap a visitar un rei  per casar-se, però va perdre la sang de la reina  i per això no estava protegida. La serventa li va fer que es canviés la roba i pensaven que la serventa era la princesa. Van descobrir que no era ella i la van castigar. Ens va agradar molt la història i com ho van fer.

En total no va estar malament.

Berta Mestre i Enzo Romero

Redactors juniors

El més recent