El Govern anuncia el tancament dels poliesportius

65 views

Els poliesportius de tota Catalunya tanquen provisionalment per la nova norma de la Generalitat

El govern català va anunciar  que hi ha noves mesures de seguretat per culpa de la segona onada del covid-19 i aquesta n’és una. Aquesta mesura, òbviament, afecta els centres esportius o els gimnasos i, amb aquests tancaments, els esports en general.

Els joves estem afectats per la seva condició, ja que no podem practicar els esports. A part de no poder fer exercici aquesta nova norma també ha afectat  l’assignatura d’educació física, perquè els poliesportius estan tancats i llavors l’educació física s’ha de fer a l’escola. Això pot afectar molt  la classe, ja que no hi ha el mateix espai per fer les activitats ni tampoc hi ha accés al mateix material.

El govern lamenta la situació i vol agrair el magnífic comportament, l’esforç i la paciència de totes aquelles persones que estan esperant per tornar a entrenar i fer esport.

Keira Tamayo, Irene Cereza i Carla Cardó

Redactors juniors

El més recent