‘El peix número 14’, un llibre que ens encanta

/
194 views

El peix número 14 és un llibre escrit per Jennifer L. Holm que parla sobre una adolescent que un dia es troba el seu avi al llindar de la porta de casa seva, però el seu avi ara té la seva edat! El seu avi havia descobert la fórmula de la vida eterna, però totes les dosis estaven al seu laboratori i el guarda de seguretat ja no el deixa entrar.

Els personatges són la protagonista, l’Ellie Cruz, una nena de 12 anys; la seva mare, la directora d’una companyia de teatre, i el seu avi, un científic famós anomenat Melvin Sagarsky.

El peix número 14 ens ha semblat un llibre bastant interessant i li pot agradar a bastanta gent, és divertit i entretingut de llegir i parla de la vida, la mort i de la bellesa de tot això. Aquest llibre és senzill, però únic. 

Aquest llibre el pot llegir tothom però nosaltres el recomanaríem a la gent que li agrada l’aventura, la comèdia i una mica de drama.

Norhan Boubaouch i Martí Urrea

Redactors juniors

El més recent