Llegim més amb Fiction Express

79 views

Aquest curs, a 6è, hem començat a treballar amb una plataforma que es diu Fiction Express, a l’assignatura de llengua castellana.

Aquesta web és per millorar la lectura en castellà i perquè els nens i nenes aprenguem a llegir millor i puguem extendre la nostra imaginació. 

Aquesta web permet llegir un capítol d’un  llibre que  encara no està acabat i cadascú de nosaltres ha de votar una de les tres opcions que ens dona la mateixa autora  i així sap com ha de continuar escrivint el llibre.

Es pot modificar el color de la lletra (negre sobre blanc, groc sobre negre…), engrandir-la i posar el text en una o dues columnes. Això va molt bé per als companys que tenen dislèxia o una discapacitat visual.

Durant la classe, primer inserim l’usuari i la contrasenya per poder accedir al llibre. A continuació llegim l’últim capítol que s’ha publicat i quan hem acabat hi ha tres opcions, cadascú escull una opció per triar com continua el llibre. Després contestem unes preguntes sobre el que hem llegit, i per acabar participem en un fòrum on comentem el llibre.

El nostre primer llibre es diu “Mi héroe”, està escrit en la llengua castellana, per Muriel Villanueva. Muriel Villanueva és una escriptora de literatura infantil i juvenil. Ha escrit llibres de gran èxit com “Duna” o “L’illa infinita”. La Muriel ha vingut varies vegades a la biblioteca de Premià  a fer xerrades sobre els seus llibres.

Martina G , Marina i Eva

Redactors juniors

El més recent