Què opinem sobre MasterChef Junior?

/
148 views

MasterChef és un programa de televisió que consisteix en un concurs de cuina. El millor de tots els participants guanya. Hi ha tres edicions diferents: MasterChef, MasterChef Junior i MasterChef Celebrity.

Ens sembla que MasterChef Junior és un programa molt divertit perquè permet que els nens i les nenes tinguin ganes de cuinar i d’experimentar coses noves. Nosaltres pensem que està bé que els nens i nenes també tinguin interioritzat aquest tema de la gastronomia.

D’altra banda, pensem que els nens pateixen molt  a l’hora de cuinar i a l’hora de l’expulsió. També que quan agafen als nens al càsting es fixen més en el caràcter que en la manera de cuinar (també s’hi fixen però no tant). Els nens que són bons cuiners es poden sentir malament si no els agafen, però això és per fer més “popular” el programa.

En conclusió pensem que és un concurs que pot aportar moltes coses bones però de vegades els nens es poden sentir malament per la decisió del jurat.

Ivet Martínez i Itziar Rivero

Redactors juniors

El més recent