La meva opinió sobre Billie Eilish

/
189 views

Billie Eilish per mi és la millor cantant del mon, encara que per altres persones no ho sigui.

És una de les cantants més famoses i té només 17 anys. Quan em van dir això, em vaig quedar molt sorpresa perquè és la cantant més jove de totes i ja té molts fans i seguidors. Billie Elish ha guanyat més de 12 premis musicals, per exemple premis de la MTV.

Es va fer coneguda als dotze anys tocant el piano. La seva veu és molt bonica perquè és fina, a mi m’agrada molt. Billie Elish es vesteix amb roba ampla, perquè no li agrada el seu cos, això és la seva opinió i per això jo no en puc dir res.

La part dolenta és que ella té molts haters i gent que li fa crítiques i  aquestes coses a vegades l’afecten més perquè és una adolescent.

Inés Mirón 

Redactors juniors

El més recent