Els bars han d’estar oberts?

/
63 views

A nosaltres ens sembla bé que els bars estiguin oberts, però amb mesura, perquè si no hi pot haver-hi un rebrot. 

Creiem que està bé perquè la gent que hi treballa, si estiguessin tancats, no podria arribar a final de mes.  També va bé que les famílies i amics es puguin tornar a veure després de tant de temps i tinguin un lloc on trobar-se. Els bars van bé per celebrar alguna cosa, però només celebrar amb un cert control, perquè si no la gent s’emborratxa i no compleixen amb el que han de fer. 

Però just uns dies després que els obrissin ja hi havia massa gent i es creu que a finals d’any és possible que hi hagi un nou rebrot si no es controla més i es compleixen les restriccions del màxim de persones en una taula o en el bar en general, i que només es tregui la mascareta si és necessari. 

En conclusió creiem que els bars poden seguir oberts però respectant molt més les restriccions, perquè ara mateix no podem baixar la guàrdia en la situació en què ens trobem.

Lluc Lázaro i Nico Muros

Redactors juniors

El més recent