Fem impro!

24 views

Dijous 10 de desembre, nosaltres, la classe de sisè, vam rebre la visita de l’actor Rai Borrell per fer un taller d’improvisació teatral. Durant tota la tarda, vam estar fent diverses activitats que el Rai ens proposava per entendre com funciona la improvisació.  

Vam aprendre que quan improvisem en un escenari hem d’escoltar els companys, no només amb les orelles sinó amb tots els sentits, i hem d’estar pendents de tot el que passa al nostre voltant. Hem d’acceptar el que proposen els altres.  I, sobre tot, ens va ensenyar que és un treball d’equip on no hem de voler ser el centre d’atenció, sinó que hem d’actuar amb el grup i per al grup. També ens va fer entendre que la participació del públic i les seves reaccions són essencials i que un error és una oportunitat.

Vam començar fent jocs tots junts que mica en mica es van anar complicant i es van convertir en petites improvisacions fetes en parella o en grup. Amb totes aquestes activitats vam poder entendre els conceptes necessaris per improvisar. Havíem de recordar la paraula PROL: personatge-relació-objectiu-lloc, que és el que hem de deixar clar quan improvisem una escena.

Va ser un taller molt interessant i divertit. Ens vam adonar que els espectacles d’impro demanen molt d’entrenament, molta pràctica i molta concentració per saber què fer i quan. El Rai Borrell és molt expert en aquest tema i ho sap ensenyar molt bé, a més és molt graciós i extravertit. És un gran professor i des d’aquí li volem donar les gràcies, perquè ho vam passar molt bé, ens va fer sentir còmodes i vam aprendre molt, sense passar vergonya. Ens agradaria molt poder veure’l algun dia dalt d’un escenari amb el seu espectacle Impro Side Story.

La classe de 6è

El més recent