La nostra opinió sobre Harry Potter

/
59 views

Harry Potter és una saga de llibres i pel·lícules dedicades a la màgia.  

Harry Potter és un nen que és maltractat pels seus tiets, que són l’oncle Vernon i la tieta Petúnia.  El maltracten perquè la tieta Petúnia i la seva germana Lili (la mare del Harry) no es duien bé entre elles. Quan els seus pares van ser assassinats pel Senyor Tenebrós va ser ‘’adoptat’’ per la seva única família.

Els llibres van ser escrits per J.K. Rowling. Signa J.K Rowling perquè és una dona i a l’editorial li van dir que es posés les inicial dels seu nom perquè si es veia que l’autora era una dona el llibre es vendria menys. El primer llibre va sortir a la venta al 1997. La primera pel·lícula va ser dirigida per Chris Columbus.

La nostra opinió és que ens encanten tant els llibres com la sèrie de pel·lícules i que si us agraden les aventures o el misteri també us encantaran a vosaltres. Us recomanem molt aquesta saga.

Eva Las Heras i Gael Fernandez Santin 

Redactors juniors

El més recent