L’escola El Pilar celebra la Setmana de la Ciència

59 views

Aquest any, a l’escola, la Setmana de la Ciència ha estat diferent: ha sigut virtual.

El que ha decidit l’escola per poder compartir el que ha après cada curs ha sigut que cada classe fes un vídeo per explicar als altres cursos el que ha estudiat. A tots els nivells hem treballat el tema de les malalties infeccioses. 

A sisè hem estat estudiant els microorganismes durant tota la setmana i hem fet un vídeo explicant el tema per a la resta de companys. 

Altres anys ens trobàvem tots al pati per compartir els projectes. Però com que a causa de la situació ens posaríem en perill, ho hem fet tot en vídeo i ho hem penjat al site de l’escola. El darrer dia de la setmana vam veure els enregistraments de les altres classes i vam aprendre molt.

 Paula Gutiérrez i Joe Marin  

Redactors juniors

El més recent