Raquel Masià: “Tenir alumnes amb diferents característiques enriqueix molt les classes”

20 views

La Raquel Masià és professora de l’escola El Pilar des del curs passat. Fa classe de català, castellà i anglès al 1r cicle d’ESO.

Com es ser professora de l’escola el Pilar? T’agrada aquesta escola?

M’agrada aquesta escola per la metodologia que hi ha, és a dir, deixen molta llibertat perquè tu mateix puguis fer les classes. És divertit perquè contactes amb molta gent, amb molts alumnes de característiques diferents, i per tant això enriqueix les classes, amb les seves preguntes, la seves participacions.

Per què vas venir a aquesta escola?

Jo vaig enviar el meu curriculum a tota Barcelona i per totes les rodalies, i aleshores em van trucar d’aquí. La veritat és que estic molt contenta, perquè al final tu envies currículums i no saps si et diran que si o que no ni a quin lloc et diran que si

Què has estudiat per poder ser professora?

Per poder donar classe a secundària has d’estudiar una carrera d’especialitat i després has de fer un màster per aprendre ser professora. Jo em vaig decidir per ser professora de castellà que és el que m’agrada i vaig haver de estudiar filologia hispànica (que és l’estudi de la llengua castellana) i el màster.

A quin curs i a quina matèria et sents més còmoda?

Jo em sento més còmoda fent castellà, independentment del curs, perquè de fet en altres escoles on havia estat abans feia classes de 1r a 4t d’ESO, per tant he estat a tots els cursos de secundària.

T’agradaria fer alguna matèria diferent o canviar-ne alguna?

No, m’agraden les que faig i no en canviaria cap.

Què opines de les mesures contra el covid-19 a l’escola?

Que son necessàries,  perquè si no ens estaríem exposant al virus i potser tindríem molts més casos dels que estem tenim, que son sorprenentment pocs.

Han afectat molt a la teva feina aquestes mesures? Com?

Només en preveure el temps per acabar i començar les classes  seguint el protocol del  covid-19.

Quina es la teva millor virtut com a professora?

Jo crec que la meva millor virtut com a professora és la paciència, encara que els meus alumnes segurament no hi estaran d’acord.

El més recent

Fem impro!

Dijous 10 de desembre, nosaltres, la classe de sisè, vam rebre la visita de l’actor Rai