Sobre el consumisme de Nadal

/
71 views

Les compres de Nadal són molt divertides, sobretot per als infants. Però a vegades ens passem amb les despeses. 

Per Nadal sempre consumim més diners que a qualsevol altra època d’any. Entre regals i rebaixes ens passem les vacances comprant, perquè ens pensem que com que està de rebaixes ens gastarem menys diners. Però no és així! 

La majoria de les vegades no valorem el que tenim i en volem més, sobretot quan som petits perquè nomes valorem la quantitat i no el regal en si. Moltes vegades els nens tornen de les vacances i si un amic té més regals que ells es posen tristos, però es per no saber valorar el que tenen. Pensem que no hauria de passar perquè han de valorar el que tenen, i no el que tenen els altres.

La nostra opinió es que de tant comprar els nens no valorem la majoria de coses. Entre el Black Friday, les rebaixes… pensem que gastem menys del que en realitat gastem.

Ivet Martinez i Itziar Rivero

Redactors juniors

El més recent