Coneixes Ràdio Premià de Mar?

79 views

Ràdio Premià de Mar és una emissora municipal que va iniciar les seves emissions l’any 1985, aquesta emissora ofereix una graella la qual té continguts molt variats on es combinen espais d’informació, magazines, tertúlies i espais musicals. L’emissora té clar que els seus objectius que són: 

  • Mantenir informada la població, posant èmfasi en les notícies d’àmbit local, l’acció de govern municipal, el paper de les entitats i el teixit associatiu local, basant-se en criteris de participació, rigor, pluralitat i proximitat. 
  • Incentivar la participació de persones, entitats, mitjans o professionals de comunicació de la ciutat, així com als grups polítics que formen part de la corporació municipal.
  • Promoure la cohesió social i la integració de col·lectius que formen part de la societat civil premianenca.
  • Actuar com a escola de futurs professionals de la comunicació.
  • Crear i mantenir un arxiu audiovisual del municipi.

Ràdio Premià de Mar va començar la seva nova temporada el 14 de setembre amb l’objectiu de apoyar el servei públic amb les necessàries mesures de seguretat.

En aquesta nova temporada mantindran l’estructura central de la seva graella amb diversos programes realitzats per voluntaris. El seu horari es mantindrà com cada dia de la una del migdia fins les set de la tarda, posant sempre les coses més rellevants que pasen a Premià de Mar en antena, seguint la informació en directe en @radiopremiamar.

Olga Tejedor, Victor Martinez i Victor Hita

Redactors juniors

El més recent