Loli Pérez: “La normativa Covid ha afectat negativament les acadèmies de dansa”

102 views

Loli Perez Balastegui porta l’Acadèmia de Ball Loli de Premià de Mar. Té 42 anys, va néixer el 27 de setembre del 1978. Ensenya ball modern, flamenc i teatre musical.

Com ha sigut tota la planificació pel retorn post-covid a les classes?
Ha estat molt complicat, perquè a cada moment ens canvien la normativa, i haver de adaptar-nos als horaris i els aforaments que exigeixen fa que la feina d’organitzar les classes sigui difícil.

T’han afectat negativament les mesures?
Sí, com a la majoria de les acadèmies de dansa. El tema dels aforaments ha fet que ampliem hores de treball tenint els mateixos o menys alumnes.

Han hagut de disminuir algunes classes de ball?
A partir del toc de queda que es va imposar el 26 d’octubre, totes les classes que es feien de 21h a 22h han quedat suspeses.

Quantes persones hi ha a cada clase?
Els aforaments han anat canviant. Quan vam obrir al juny ens deixaven un 30% de l’aforament. Ara mateix està a l’50%, que són unes 17/18 alumnes com a màxim.

Si has de tancar l’acadèmia de ball pel tema del covid, què faràs?
Doncs si ens obliguen a tancar, de moment esperar i intentar adaptar-nos a les circumstàncies. Fer classes online és difícil perquè no et permet corregir bé les postures, pero intentaríem fer el possible per a què els alumnes continuessin amb les seves classes.

Fareu alguna competició aquest any?
Ja m’agradaria, però no ho veig factible. A aquest tipus d’esdeveniments hi va molta gent i et barreges amb moltes escoles i ara mateix això és impossible. Esperem poder tornar aviat a competir, ja que es una gran motivació per als alumnes.

Xènia Varas, Marta Ruiz

Redactors juniors

,

El més recent