Qui són les promeses del futbol?

73 views

Segons les seves estadístiques i la seva qualitat al terreny de joc, a continuació mostraré els jugadors més joves i les millors promeses del futbol. Primer de tot, una promesa en el futbol vol dir que és un jugador molt jove i amb un potencial immens, que en el futur podria ser un dels millors jugadors de futbol. 

En primer lloc tenim Rodrigo. És jugador del Reial Madrid. Aquest davanter de 19 anys havia d’anar al Barça per 45 milions d’euros, però desgraciadament pel Barcelona el jugador va rebutjar venir i finalment va decidir anar al Madrid.

En segon lloc tenim Tonali. Sandro Tonali és jugador del Brescia, on sorprenentment va arribar amb 12 anys. Evidentment no va jugar amb aquesta edat a futbol professional, però va anar creixent i creixent fins que va arribar fins a l’ edat mínima per poder jugar amb el primer equip i va demostrar gran potencial. El seu valor de mercat és de 31,5 milions d’euros. Quasi tots els grans clubs d’Europa volen aquest jugador però sembla que es prefereix que es quedi en la Sèrie A (lliga italiana) i hi ha rumors que el Juventus, Internazionale Milano ( també conegut com Inter de Milà) i el Nàpols el volen en el seu equip.

En tercera posició, tenim Soboszlai. Dominick Soboszlai és jugador del Salzburg. No és tan conegut com d’altres jugadors, però això no treua que sigui una promesa. Aquest jugador té 19 anys i es centrecampista. Hi ha rumors que el seu valor és de 28 milions d’euros. Segurament aquest jugador es pot aconseguir per menys diners, hi ha diversos equips que estaven interessats per ell, però no el volien per més del seu valor. Principalment el vol el Liverpool.

En quarta posició tenim Kulusevski. Dejan Kulusevski és actualment jugador de la Juventus de Turín. Però el seu club d’origen és el Parma, ja que ell està cedit a la Juve. Dejan té 20 anys i  està valorat en 35 milions d’euros. El seu pretendent es clarament la Juve

En cinquena posició tenim Davies. Alphonso Davies es una bèstia. No hi ha paraules per descriure aquest jugador. És jugador del Bayern de München i va ser un dels grans responsables de la històrica derrota del Barça a la Champions. L’edat d’aquest jugador és de 19 anys i és molt difícil que Davies marxi del seu club.

I en l’última posició tenim Ansu Fati. És evident que quasi tot el món el coneix, com la resta dels seus companys d’ofici, i aquesta màquina de gols té només 18 anys. I fa molt poc temps que va debutar al Barça amb 16 anys. El temps vola i també la seva clàusula de rescisió que es de 100 milions d’euros. Però no fa falta gastar-se tants diners per  ell, perquè el seu valor de mercat es de 36,6 milions d’euros. Encara no està clar i hi ha probabilitats que Ansu Fati se’n vagi del Barça, però per una cessió, que significa que un club agafa “en préstec” un jugador d’un altre equip i que es negocia el temps que estarà fora, el repartiment salarial del jugador…

Doncs aquest és el final d’aquesta llista de les promeses del futbol. No significa que aquests siguin els únics jugadors que val la pena comprar. N’hi ha moltíssims, centenars de jugadors escampats pel mon que podrien ser en aquesta llista, però he posat els que són una mica més coneguts en el món del futbol.

Abde El Mssail

Redactors juniors

El més recent