Tres científiques inauguren la Setmana de la Ciència a l’Escola el Pilar

70 views

La Setmana de la Ciència d’aquest any 2020 ha començat amb unes xerrades als cursos més grans de l’escola. Nosaltres, els alumnes de 3r d’ESO hem participat en una xerrada sobre l’epidemiologia, impartida per la doctora Natàlia Rodriguez (ISGlobal), molt adequada pel tema de la Setmana de la Ciència, que serà la microbiologia i la Covid-19.

Durant la xerrada, la doctora ha estat responent a preguntes que li formulaven altres escoles. Ens ha explicat moltes coses, com per exemple la previsió de les vacunes del COVID-19 en els següents mesos; ha explicat com és fan, com han d’evolucionar i els costos que requereixen. A 2n d’ESO han fet una xerrada sobre sostenibilitat amb Sílvia Lacorte (IDAEA CSIC) i a 4t d’ESO han fet una xerrada amb Gemma Marfany (UAB) sobre genètica.

Àdam Mateo, Berta Sánchez i Roger Vilà

Redactors juniors

El més recent