Sobre els ordinadors de l’escola

/
74 views

A l’escola El Pilar, al curs de 6è de primària ens fan entrega d’uns ordinadors, els Chromebooks Acer. Aquests ordinadors tenen moltes opcions per utilitzar, entre elles: descarregar aplicacions i extensions, accedir a pàgines web des del buscador de Google, etc, etc… També ens serveixen per utilitzar plataformes com el Weeras, Classroom, Science bits, Englishtics, Didakids i Fiction Express.  

L’ordinador té una memòria de 32GB (que són com 96000 imatges d’1 mega cada imatge i 8302 cançons, o sigui molta memòria per un ordinador escolar). Al ser un ordinador per utilitzar a l’escola té un “control escolar”,  que significa que no ens deixa accedir a certes pàgines web com les xarxes socials. Aquest mètode és bo i dolent: bo perquè així no busquem pagines web estranyes i no es distraiem a classe; dolent perquè hi ha bastantes pàgines web que potser són un joc però que és el que necessitem per aprendre i no ens deixa entrar, per exemple, jocs que t’ensenyen un lloc en 3D. Quan acabem 4t d’ESO i marxem de l’escola, ens desbloquegen l’ordinador per complet, ja que és nostre i ens l’emportem.

En conclusió aquests ordinadors son una molt bona eina de treball a l’escola i ens encanta tenir-los, perquè si hem de fer un treball els podem utilitzar per buscar informació de diversos temes i ens permeten tenir accés a moltes eines de treball.


Paula Gutiérrez, Joel Garcia i Ali El Mssail 

Redactors juniors

El més recent