El Pilar, la nostra escola

18 views

L’escola El Pilar és una escola concertada que se situa a Premià de Mar. L’escola esta formada pels cursos d’Infantil, de Primària i també  de l’ESO. 

El centre educatiu està dividit en dos edificis: l’edifici de baix, amb la majoria de cursos de Primària i I3, I4 i I5, i l’edifici de dalt, amb 6è de Primària més  tots els cursos de l’ESO. Nosaltres en diem l’edifici de baix i de dalt perquè un se situa uns quants carrers més amunt que l’altre.

Aquesta escola se centra molt en la cooperació i el treball en equip, per això moltes vegades treballem de forma cooperativa.

Va ser fundada l’any 1965 per Concepció Jiménez Miralles. Ja l’any 1965 es van començar a fer classes de català. Des de molt aviat vam començar a fer colònies escolars i teatre al Patronat.

La nostra opinió sobre aquesta escola és positiva ja que, a part de ser on ens hem criat, creiem que s’utilitza un bon mètode d’ensenyament. D’altra banda, l’escola és bastant gran i aquest és un dels motius pels quals hi poden haver més cursos. Gràcies a això, no ens fa falta canviar d’escola per anar a l’institut a fer ESO; això algunes escoles no ho tenen. Per aquesta raó valorem tant la nostra escola, i us animem per a què hi entreu, que és una gran escola i  bona.

Però no només és això: un altre motiu és perquè en el fons és la nostra escola i creiem que cada un dels nens del món valora i estima la seva, perquè l’escola és aquella estructura on passes tantes hores amb els teus companys i companyes, on passes una part de la teva vida aprenent i escoltant aquelles lliçons, aquells mestres que es passaven el dia d’un lloc a l’altre mentre explicaven, dictaven o corregien exàmens. Per això creiem que cada nen pensa que la seva escola és la millor, perquè totes ho són. Però la nostra és El Pilar.

Joe Marín, Emma Álvarez, Emma Alcalde i Laura Soler

Redactors juniors

El més recent