Arriba Spiderman 3

53 views

Una de las pel·lícules de què més es parla ara mateix es Spiderman 3 per part de l’UCM (Univers Cinematogràfic de Marvel), que es diu que podria ser una molt bona pel·lícula. Sembla ser que parlarà del Multivers que ja s’ha estat tocant en altres pel·lícules o sèries com Doctor Strange i Wandavision. En aquests moments s’està rodant i és molt possible que els antics Spidermans Tobey Maguire i Andrew Garfield tornin a posar-se el vestit de superheroi, junt amb Tom Holland. La pel·lícula s’ha estat rodant a Atlanta, Nova York, Los Angeles i Islàndia. 

Es diu que la història podria començar amb el final de Spiderman. Far from home:  Spiderman i MJ, que és la seva parella, es van transportant amb les teranyines per tota la ciutat fins arribar a una terrassa. Allà el Doctor Strange obre un portal. Hi ha moltes teories però aquesta és la que sembla més possible.

Berta Mestre, Victor Calvo 

Redactors juniors

El més recent