Impro Side Story: Un espectacle improvisat i divertit

/
71 views

Dissabte 30 de gener, a Sant Jaume de Premià de Dalt, es va representar  Impro Side Story, una obra musical de teatre totalment improvisada. Els actors eren en Rai Borrell, en Xavi Duch i la Anna Herèbia, i el pianista era en Marc Garcia Rami. En altres funcions els artistes poden ser uns altres, l’únic que és fix es el Rai Borrell. L’única part que no està improvisada és una cançó (molt enganxosa) que fan al principi i al final.

Abans d’entrar al teatre cada espectador escriu una frase en un paperet. Els actors agafen a l’atzar algunes d’aquestes frases i, a partir d’això, inventen la història que representen. També treuen algunes persones del públic per a què els ajudin.

En la nostra opinió és una obra molt divertida, no pots parar de riure! També canten molt bé. Aquesta obra pot semblar molt fàcil,  però en realitat has de tenir molts anys de pràctica. Sobre tot ens va agradar molt perquè en Rai havia vingut a la classe de 6è per fer un taller d’improvisació teatral i vam riure molt. Si improvisar una escena es difícil improvisar un musical ho és encara més.

Nosaltres recomanem aquesta obra/musical, feu-nos cas, és INCREÏBLE!

Ivet Martinez Vegas i Gael Fernàndez Santin

Redactors juniors

El més recent