La nostra opinió sobre el confinament

/
71 views

El confinament és una ordre de l’estat que diu que t’has de quedar a casa un període de temps. El temps pot ser més o menys segons en la situació en què et trobis. Aquestes són les diferents situacions en què et pots trobar i el que has de fer en cadascuna:

  • Si tens símptomes del Covid-19 has d’anar a fer-te la PCR que consisteix en posar-te un pal pel nas i un altre per la boca, treure’t les mostres per poder mirar si ets positiu o negatiu. Després t’has de quedar a casa durant 10 dies. 
  • Si tens no tens símptomes de Covid-19 però ets un contacte estret amb un infectat, també t’has de quedar a casa durant 10 dies. 

Per sort hi ha recursos per fer les coses des de  casa com fer la compra per internet i treballar o estudiar online amb ordinador. La nostra opinió sobre el confinament és que el trobem bé, ja que no estàs posant en perill a ningú, però sí que és veritat que és molt cansat haver d’estar a casa tot el dia sense poder-ne sortir. 

Martina Millat i Enzo Romero

Redactors juniors

El més recent