‘Rocket league’, un videojoc de cotxes semblant al futbol

/
109 views

Rocket league és un videojoc desenvolupat per Psyonix, que combina el futbol amb els cotxes. Va sortir al mercat el  7 de juliol de 2015 per Microsoft Windows i PlayStation 4, i més endavant per a Xbox One, macOS, Linux i Nintendo Switch.

És semblant al futbol. Es juguen partits entre dos equips, el blau i el taronja. Cada equip té un màxim de 4 jugadors, de manera que en un partit hi poden participar des de 2 persones fins un màxim de 8 jugadors. Una de les característiques principals del joc és que els vehicles poden volar amb un turbo de propulsió; el màxim de turbo és de 100 unitats, que els permet anar més ràpid i volar. Quan hi ha un gol, els jugadors apareixen col·locats en una de les posicions d’inici de la seva meitat del camp i disposen de 33 unitats de “turbo”. Hi ha uns punts taronges que et donen 12 de turbo i hi ha 6  turbos més grans que et donen 100 unitats de turbo. T’has d’esperar uns 15 segons per a què el “turbo” es regeneri. Els partits duren 5 minuts excepte en cas d’empat, que es juga una pròrroga fins que algun dels dos equips marca gol.

Durant el partit els jugadors van guanyant punts com a recompensa de les seves accions, com ara: xutar la pilota a porteria= 10 punts, fer gol=100 punts, fer una parada èpica=75 punts, fer una parada normal =50 punts, fer una assistència=50 punts i treure la pilota de l’àrea=20 punts. Si ets guanyador i has fet més punts que els teus companys et donen l’MVP que significa millor jugador del partit.

Al garatge, et pots personalitzar el cotxe, el “turbo”, la pintura, el color de la pintura, el barret i l’explosió de gol.

Gael Fernàndez i Enzo Romero 

Redactors juniors

El més recent