Rocket League: Un videojoc per als amants del futbol i dels cotxes

/
107 views

Rocket League és un videojoc futurista desenvolupat per Psyonix que combina el futbol amb els cotxes. Va sortir al mercat el 2015.

Aquest joc és online, pots jugar-hi amb amics o fins i tot desconeguts de la teva regió o de tot el món. En el Rocket League hi ha 3 tipus de modes per jugar: informal, competitiu i modes extres. També hi ha tornejos  i partides privades, que serveixen per si vols jugar amb els teus amics o entrenar.

Al Rocket League també pots intercanviar objectes amb els teus amics, això s’anomena “tradear”. S’ha de vigilar perquè hi ha gent que roba/estafa els nens i son molts rics,  aquest tipus de persones es diuen “scammer”. Has de tenir cura i mirar els preus dels objectes a Google.

És un videojoc amb molt bons gràfics, molt realistes,  i amb un munt de coses per practicar, personalitzar i aconseguir. La primera vegada que hi vaig jugar vaig pensar que era una tonteria de joc, però el vaig provar durant un mes i m’hi vaig quedar enganxar molt. És un videojoc molt entretingut, i jo per ara no me n’avorreixo, és més, cada vegada que hi jugo em venen ganes de jugar més.

El primer problema que té el Rocket League és que hi ha un món de bugs (pel que no sàpiga què és un bug, és com un error en el joc); n’hi ha alguns que et beneficien però la majoria no.

Un altre problema que no té solució són les persones tòxiques, són aquest tipus de persona que et marquen gol i després es burlen de tu, i t’arriben fins a insultar, això és la cosa pitjor del joc.

Eric Rodríguez Rojo

Redactors juniors

El més recent