Mor Alex Casademunt

112 views

Ha mort el cantant, presentador i actor Àlex Casademunt de 39 anys per un accident de tràfic

Va néixer a Vilassar de Mar (Barcelona) el 30 de juny de 1981. Té una filla de 2 anys d’edat que es diu Bruna i també té un germà que es diu Juan Casademunt, la seva esposa es diu Laia i és de Premià de Dalt, es van conèixer l’any 2016 en un restaurant. Àlex Casademunt es va presentar al càsting d’“Operación Triunfo” l’any 2006, va entrar al programa i va ser expulsat per l’audiència en la cinquena gala, va ser repescat i la seva sortida definitiva va ser en la dècima gala. Altres concursants va ser David Bisbal, Chenoa, Rosa López i David Bustamante.

Àlex Casademunt va dirigir la seva carrera cap a la televisió i va participar com presentador o concursant en diferents programes com “Los Lunnis”, “¡Mira quién baila!” o “Crónicas marcianas”. També va actuar a sèries com “La sopa boba” (2004, Antena 3), “Mar de fons” (2006, TV3), “Arrayán” (2008-2010, Canal Sur) o “Vive cantando” (2013, Antena 3). Com ha presentador va fer el concurs “Cantamania” a TV3 junt amb la cantant Roser l’any 2006. Per últim, va col·laborar en programes com “El programa de Ana Rosa” o “Hora punta” entre 2016 i 2018. El setembre del 2010 va representar el musical “Mamma Mia” al teatre Coliseum de Madrid. El  2014 es va ajuntar amb el seu germà Joan Casademunt per fer el tema  “Me haces sentir” i l’any 2017 va formar part de “Fórmula Abierta”, un grup on hi havia Javián i Tessa Bodi, concursants en la segona edició d’ “Operación Triunfo”.

Descansa en pau Alex Casademunt.

Xènia Varas i Berta Sanchez

Redactors juniors

El més recent