Que opinem sobre la ‘Isla de las tentaciones’?

55 views

La isla de las tentaciones 3 es va començar a emetre el 21 de gener de 2021. Aquest programa és un dels realities més esperats de l’any, s’emet a Telecinco i són molts el dubtes que es creen sobre quina serà la parella que sortirà sana i estable de la temporada. Aquest programa consisteix que un grup de parelles se separen entre nois i noies i viuen al costat d’un grup de solteres i solters que son els temptadors. Tots dos grups se separen en  dues cases per no poder tenir comunicació. Les parelles tenen perfils molt potents per donar joc a l’experiència, per això al final molts d’ells ho acaben deixant. 

La nostra opinió sobre aquest programa no és gaire bona, ja que és dediquen a filtrar imatges de gent fent l’acte sexual i els temptadors cobren per ser-hi, és a dir, que és com una mena de prostitució. 

També opinen que la filosofía del programa no es la més adequada, ja que es basa en intentar que les parelles deixen la seva relació. A més, es basa en el fet que hi ha gent que està disposada a mostrar la seva infidelitat a milers d’espectadors.  

Per altra banda opinem que presentar-te a l’illa amb la teva parella no és la millor opció,  ja que si la relació no és sòlida és molt possible que no acabeu junts. 

Olga Tejedor, Carla Peña

Redactors juniors

El més recent