Sobre els influencers d’ara

/
32 views

Els influencers han canviat molt des de que existeixen las xarxes socials, com Instagram, Youtube, Tiktok, Twitter, Twitch, Facebook, Discord, Snapchat… 

En aquestes xarxes hi apareixen unes quantes persones que destaquen amb milions de subscriptors, likes i views. Aquesta gent influeix molt a les vides de les persones, sobretot a la dels adolescents. Hi ha un estudi científic que demostra que si a una persona li donen likes i després deixa de rebre’ns aquesta persona tindrà problemes d’autoestima, i les persones amb poca autoestima poden arribar al punt més baix i suïcidar-se.

Nosaltres mateixos, a classe de filosofia, vam fer un debat i vam arribar a la conclusió que molts influencers d’ara no compleixen amb les expectatives ni amb les condicions necessàries per una persona amb tant de poder com ells, un poder que pot afectar a la gent. Volem dir que no sempre són un bon model de valors o no sempre hi ha motius reals que justifiquin la seva fama.

Per evitar aquests influencers a xarxes socials heu de bloquejar, denunciar (si te contingut ofensiu, masclista, sexista, etc) o no comentar res, encara que sigui hate, perquè això segueix donant més fama i visibilitat a l’influencer no interessant o ofensiu.

Ali El Mssail, Nico Muros

Redactors juniors

El més recent