Un carnaval diferent

168 views

El carnaval de sisè d’aquest any ha sigut diferent, a causa de la pandèmia  no hem pogut celebrar la rua ni la festa al poliesportiu. Però l’hem celebrat igualment!

Aquest any en hem disfressat d’Scaramouche. Ens van dir que havíem de disfressar-nos d’algun personatge amb màscara i amb una disfressa que no portés plàstic. Així que els de la classe vam fer propostes, vam votar i va sortir guanyador Scaramouche. Teníem una setmana per aconseguir roba negra: uns leggins de color negre i una brusa;  si no teníem una brusa negra amb una dessuadora n’hi havia prou, però havia de ser llisa.

La tarda del 12 de febrer, que era divendres, en lloc de fer filosofia i anglès, vam fer la disfressa. Amb cartolina vam fer la màscara, que era vermella i amb el nas ben llarg. I amb cartolina platejada i un pal de fusta vam fer l’espasa de l’Scaramouche. La roba negra ja la dúiem de casa. Alguns vam dur capa i tot i moltes nenes ens vam arrissar el cabell.

Després de fer el disfressa vam fer-nos fotos per penjar al site de l’escola: vam fotos en parelles, trios  o grups de quatre o més persones, i després ens en vam fer una tots junts. 

Pel que fa al ball, aquest any ha sigut virtual. Primer vam escollir una cançó que és Cake by the ocean. Després ens la vam posar durant una hora per pensar una coreografia i vam fer una mini pluja d’idees. Vam fer el ball separats per grups base i després vam dividir el temps en més o menys 20 segons per grup, ens van deixar aproximadament 3 dies per preparar el ball. Vam decidir que cada grup anés vestit d’un color: blau, vermell, blanc… Cinquè va gravar la seva part el divendres 5 de febrer i sisè la va gravar el dimecres 10 de febrer. El professor ho va muntar tot i ho va penjar en un site on hi ha tots els balls de tots el cursos.

La tarda de Carnaval, quan ja estàvem disfressats d’Scaramouche, vam mirar els balls que els companys de les altres classes havien penjat al site.

Ens ha agradat fer-ho així perquè hem pogut fer passos més complicats, ja que només ballàvem 20 segons. Hem pogut escollir el color de la roba. Hem pogut coordinar-nos millor, ja que érem 4 persones. A més, com que era un vídeo, si ens sortia malament el podíem repetir.

En canvi, no ens ha agradat no fer el ball tota la classe junta ni que no ens poguessin veure els nostres familiars en directe. 

 Emma Alcalde, Inés Mirón, Berta Mestre ,Eva Las Heras  i Víctor Calvo.

Redactors juniors

El més recent