Què passa amb el futbol femení?

/
37 views

El futbol femení és igual que el futbol masculí, però hi juguen noies i no hi han nois.  En canvi, en comparació al futbol masculí, a la tele el femení no hi surt quasi mai, mentre que ell masculí es veu cada dia. Això fa que tothom segueixi el masculí. Jo crec que si el femení sortís més, la gent el seguiria més. 

Quan el futbol masculí guanya alguna cosa, moltíssima gent arreu del mon ho sap, però quan ho fa el femení quasi ningú se n’adona. Del futbol masculí te’n pots saber tots els noms, i del femení no saber-te’n ni el de la capitana de l’equip. Com que sempre surt el masculí a la tele, sempre que vas a buscar informació la busques sobre els nois. I de les jugadores molt poques vegades es busca informació del que passa, si han guanyat alguna copa, o d’alguna  persona important… Es veu que el masculí és el conegut i el que els importa més a les persones. 

Però si en lloc de mirar sempre el masculí, quan parlen del femení, que és poques vegades, ho mirem tots, això podria fer que sortís més i que a la gent l’interessés més. Així que de vegades parlarien d’un i de vegades de l’altre. El millor seria que la gent també busqués el femení, que les jugadores fossin més reconegudes.

De: Emma Alcalde

Redactors juniors

El més recent

Relat en xarxa

Podeu llegir el relat complet a RED Report – T’has tornat boig! Com sé que dius