La classe de 6è fa una excursió a la Cadira del Bisbe

55 views

El dia 13 d’abril, la classe de sisè de l’escola El Pilar vam anar d’excursió a la Cadira del Bisbe

Vam sortir de l’escola a les 9 en punt. Vam seguir la Riera per anar de Premià de Mar a Premià de Dalt. Després de caminar una estona vam aturar-nos a un parc. Alguns van jugar una estona i altres vam preferir descansar, al parc hi havia balancins, gronxadors i un avió ple d’aigua. 

Després vam visitar el Museu de Premià de Dalt on hi ha peces de l’Edat Antiga: dels ibers, dels grecs, dels romans…  Una senyora ens va fer de guia i ens anava explicant les coses que veiem, especialment de la part dedicada als ibers. Vam veure també el Plat d’Ulisses, una peça de l’època romana. Vam entrar al museu per grups. Mentre un grup  esperava per entrar-hi al museu, jugava a un parc que hi havia fora del museu, i esmorzava.

Per últim vam arribar a la muntanya, a la Cadira del Bisbe, on vam fer moltes activitats. Primer vam tenir una estona de joc lliure i vam dinar. Després de dinar la nostra professora, que explica molt bé les històries, ens va explicar una història de por.  Vam jugar a jocs cooperatius que ens van ensenyar els mestres.  També vam fer representacions teatrals improvisades en diferents grups; les obres van ser: “Impro Side Family”, “Among us”, “La casa de la Roser” i “El monte de las ánimas”. I, després, un altre cop joc lliure.

Abans de marxar vam mirar si ens deixàvem alguna cosa i vam deixar la muntanya neta. Per últim vam caminar fins a l’escola.

Martí Urrea, Aina Gutiérrez, Marina Pérez

Redactors juniors

El més recent