Quins són els llibres preferits a 6è?

38 views

A la nostra classe ens agrada molt llegir, en efecte portem un llibre cada dia a la motxilla. De tots els llibres en el món, a la nostra classe n’hem escollit alguns, els més preferits per nosaltres. Gaudiu-los!

Harry Potter: Aquesta fantàstica saga de llibres va ser escrita per J.K Rowling. És una saga de llibres fantàstics i d’aventura. El primer llibre (Harry Potter i la Pedra Filosofal va sortir a la venta al 1997 i  l’últim va sortir al 2007. Hi ha 7 llibres.

Palmira i l’efecte crisàlide: Aquest bonic llibre va ser escrit per Gisela Pou. El seu il·lustrador es diu Francesc Rovira. És finalista del premi Atrapallibres i es va publicar el 2019. És sobre una noia que es diu Palmira, que ha de fer un treball sobre Síria i comença a investigar i a intentar ajudar els nois i noies de Síria.

Diari de Greg: Aquesta saga tan graciosa va ser escrita i il·lustrada per Jeff Kinney. El primer llibre va sortir a la venta el 2007. Hi ha 15 llibres!

Matilda: Aquest interessant llibre parla d’una noia que viu amb els seus pares, però ells la tracten molt malament i no volen que ella vagi a l’escola ni  que llegeixi llibres, sinó que volen que miri la televisió. Va ser escrita per Roald Dahl. 

Hotel Winterhouse: Aquesta fantàstica trilogia va ser escrita per l’autor Ben Guterson i la seva il·lustradora es diu Chloe Bristol. És una trilogia de misteri i de ficció paranormal. Va ser publicat al 2018. Hi apareixen un hotel misteriós, un secret familiar, un trencaclosques complex i pàgines plenes de màgia i jocs de paraules: un debut sensacional. Elizabeth Sommers no té ni idea de per què els seus oncles l’envien a passar el seu Nadal a l’estrany Hotel Winterhouse, propietat del peculiar Norbridge.

Duna: Aquest emotiu llibre va ser escrit per Muriel Villanueva i va ser il·lustrat per Ferran Orta. És un llibre realista. Va ser publicat al 2015. És el diari d’una nena de 12 anys que es diu Duna i explica les aventures que li passen a l’estiu.

Us animem a llegir aquests llibres, estem segurs que us agradaran!

Gael Fernàndez Santin, Enzo Romero Agüera, Norhan Boubaouch El Messaoudi

Redactors juniors

El més recent