Quina és la teva casa de Hogwarts favorita?

/
102 views

En el món màgic de Harry Potter separen els mags i  les bruixes en  quatre cases: Hufflepuff, Slytherin, Gryffindor i Ravenclaw.

Hufflepuff:  

L’animal  representatiu de la casa de  Hufflepuff es el teixó i els seus colors són el groc i el negre. Els Hufflepuff es caracteritzen per ser molt amables, simpàtics , treballadors, amigables… La creadora de Hufflepuff es Helga Hufflepuff  i les persones importants de la casa són  Nymphadora Tonks, Cedric Diggory, Pomona Sprout, Newt Scamander i Teddy Lupin (fill de Nimfadora Tonks). El lema dels Hufflepuff és “Aquests pacients Hufflepuffs són verdaders i no li tenen por a la feina”.

Slytherin:

L’ animal representatiu d’Slytherin és una serp verda perquè és el patronus (un encanteri per espantar un tipus de criatures, cada mag té un animal diferent) del seu creador, Salazar Slytherin. Un Slytherin ha de ser ambiciós, astut, líder. Els personatges més importants són Draco Malfoy, Tom Riddle, Severus Snape, Narcissa Malfoy i Bellatrix Lestange entre molts altres. Els seus colors son el verd i el plata.

Gryffindor:

L’animal de Gryffindor és el lleó i els colors de la seva casa són groc i vermell. Normalment els Gryffindor són atrevits, valents i imprudents. El creador de Gryffindor es Godric Gryffindor. Per gryffindor han passat moltes persones importants en el món de la màgia com Albus Dumbledore, Minerva Mcgonagall, Harry Potter, Hermione Granger o Ron Weasley.

Ravenclaw:

L’animal representatiu de Ravenclaw  a les pel·lícules és un corb, però als llibres és un àguila. Per ser un Ravenclaw has de ser intel·ligent, creatiu i pacific, perquè la seva creadora, Rowena Ravenclaw, era així. Algunes de les persones importants d’aquesta casa són Luna Lovegood, Xenophilius Lovegood (el seu pare), Filius Flitwick, Sibil Trelawney o Cho Chang. Els seus colors són el blau fosc i el plata.

Víctor Calvo, Eva Las Heras i Berta Metre

Redactors juniors

El més recent