/

9 llibres per aquest estiu

Si no tens cap llibre per començar a llegir aquest estiu, aquí et deixem aquest llistat de llibres de diferents gèneres amb una petita ressenya i la nostra opinió:

Començarem primer amb els llibres d’amor. Si ets una persona a la qual li agrada emocionar-se i llegir un llibre ple d’amor, d’emocions, de complicacions, d’obstacles i de sentiments aquí us en deixem 4 de meravellosos que han enamorat  milions de persones:

  BOULEVARD:

Aquest llibre ha tingut un èxit mundial, sobretot a la plataforma de Wattpad. El llibre està publicat per l’editorial Naranja i està escrit per Flor M.Salvador, una jove de 23 anys. 

Luke i Hasley són els protagonistes d’aquesta història.  Quan va passant el temps aquests personatges es comencen a conèixer millor, fins el punt de ser indispensables l’un per l’altre. El que ells no saben es que tot acabarà en un “Boulevard de los sueños rotos”. 

La nostra opinió és molt bona ja que aquest llibre ens ha agradat molt i ens ha transmès molts sentiments. Aquest llibre està 100% recomanat per a gent a qui li agraden les històries d’amor que et fan sentir que la història està passant en aquell moment.

 PERFECTOS MENTIROSOS:

Alex Mirez, l’autora, està molt orgullosa ja que ha escrit un excel·lent llibre publicat per  l’editorial Montena. En aquest llibre ens trobarem els germans Cash i  Jude. Jude arriba a una universitat amb un alt prestigi, però en el seu camí s’interposen els germans Cash, que són els més astuts, atractius i, sobretot, poderosos. Ella té una missió, en què els germans Cash estan involucrats.

A nosaltres el llibre ens ha agradat, és molt addictiu i no vols parar de llegir. Està recomanat per gent a qui  agraden  històries amb sentiment i moltes mentides.

ELEANOR & PARK:

 

Rainbow Rowell, l’escriptora d’aquesta història, té quaranta-vuit anys i  segueix escrivint.

Aquesta història està ambientada  l’any 86 a Nebraska. Els dos protagonistes són Eleanor i Park, dos joves que a partir dels còmics i d’altres afinitats es van enamorar.

Recomanem llibre per a tothom que li agradi el gènere d’amor. Ens ha agradat molt i es llegeix ràpidament.

EL FANTASMA DE L’ÒPERA: 

  És un llibre que publicat el 1909 per l’escriptor Gaston Leroux.

Aquest llibre és una gran novel·la que combina perfectament el gènere de terror, romàntic i policíac. La història d’aquest llibre se centra en el fantasma  que té aterroritzattothom que visita l’òpera de París. fa xantatge als directors de l’òpera i té una obsessió amb llotja número 5. Aquest fantasma i el vescomte Raoul Chagny s’enamoren tots dos d’una cantant, Christine Daaé. Això generarà la tragèdia d’aquesta novel·la ja que Christine ha de decidir si quedar-se amb l’amor que sent pel vescomte o amb la fascinació que te pel fantasma. Aquest llibre ens va encantar ja que es  possessiu, intens i tràgic.  El recomanem a la gent a qui li agrada barrejar el gènere romàntic i policíac. 

Aquests són els llibres de misteri que et recomanem, per si ets una persona a qui li agraden els misteris o treure les teves pròpies conclusions:

EL GUARDIÁN INVISIBLE:

Aquest és un thriller criminal molt fort  i original. Amaia Salazar és una excel·lent agent que ha estudiat les tècniques del FBI. Amaia es troba amb un cas de macabres assassinats a noies adolescents i ha de trobar i detenir al “basajun” de Elizondo (el sobrenom de l’assassí). Per fer-ho es veu obligada a remenar i trobar-se de frontamb el seu passat, fosc i ple de misteris. La seva autora es Dolores Redondo, una escriptora de novela negra que va guanyar el premi Planeta 2006 i el premi Bancarella al 2018. Recomanem aquest meravellós llibre a les persones que son addictes al misteri i a les novel·les negres com aquesta. 

LA CHICA INVISIBLE:                                                                  

Aquest llibre està escrit per Blue Jeans, un escriptor que té 42 anys i va néixer a Sevilla. Aurora Rius és “invisible” per a gairebé tots. Els esdeveniments del passat han fet que s’aïlli del món i que quasi mai es relacioni. Amb disset anys, no té amics i està farta que la gent parli a la seva esquena. Una nit de maig, la seva mare no la troba a casa quan torna de la feina. No és habitual. Aurora apareix morta al matí següent al vestidor del seu institut. Per una altra banda tenim  Julia Plaza, una adolescent que anava a la mateixa classe que Aurora; s’involucra en aquest crim i decideix resoldre’l. Aquest és un llibre que es llegeix molt ràpid i és molt entretingut, per això és perfecte per regalar. 

CORALINE:

Neil Gaiman és un escriptor de 60 anys nascut al Regne Unit.

Coraline, en arribar a la seva nova casa, la va inspeccionar tota. Va trobar catorze portes i una d’elles, que es trobava al menjador, només s’obria amb una clau especial Quan la va creuar va entrar en un món paral·lel on al principi tot semblava perfecte. El recomanem aothom a qui agradin els llibres de misteri i els llibres d’intriga.

Si vols sortir una mica de la nostra realitat i viatjar a un món totalment diferent i fantastic, aquests són algunes distopiesque et podrien agradar. 

ELS JOCS DE LA FAM:

Suzanne Collins és una escriptora i guionista de cinquanta-vuit anys nascuda a Estats Units. “Els jocs de la fam” és una trilogia ambientada en unfutur pròxim on 24 nois són obligats a participar en un reality show anomenat on l’única regla és assassinar o morir.

La protagonista té setze anys i hi participa.

Recomanem el llibre a tothom a qui  agradin les novel·les d’aventures, ciència-ficció i futurista, aquesta història es llegeix molt ràpidament i t’enganxa molt.

 DIVERGENT:

Aquest llibre segueix  Beatriu i  la seva vida en una realitat molt diferent a la nostra. Beatriu ésen la facció d’abnegació, fins que amb 16 anys fa una prova que la dirigeix a la facció de gosadia. Triss, la nova Beatriu, comença a ser una de les millors reclutes d’aquesta facció,. Els seus companys la intenten sabotejar moltes vegades ja que estan celosos dels seus èxits. Triss no es una noia normal, és Divergent: les persones com ella no es poden controlar i sovint el sistema de aquella realitat les sacrifica. Triss ha de escapar del sistema amb Quatre. Entre Quatre i Triss passen moltes coses, podran vencer el sistema? L’autora del llibre és Veronica Roth una escriptora que va guanyar el reconeixement de Goodreads a l Llibre  favorit de 2011 i a la Millor història de Fantasia i Ciència ficció per a joves adults el 2012. 

Irene Cereza, Carla Peña, Eric Rodríguez i Marta Ruiz