La directiva del Barça torna a embolicar la troca… (i aquesta vegada és molt greu)

/
6 views

En aquest últim mes la plantilla de jugadors del Barça ha acceptat una rebaixa del sou d’un 70 per cent,  proposada per la pròpia directiva a causa de la crisi del Covid-19. A més els jugadors s’han compromès a posar més diners perquè els treballadors del Futbol Club Barcelona puguin cobrar el 100% del seu sou.

Però la polèmica ha arribat quan la plantilla del Barça ha fet públic un comunicat explicant que ells van ser els primers en proposar la rebaixa de sou i que la directiva va crear molta pressió i tensió entre els jugadors, quan ells sempre ho havien proposat. D’aquesta manera la plantilla del Barça intenta que la directiva no els posi de cara a la prensa com si ells no volguessin fer una rebaixa gran del seu sou.

Messi ha sigut contundent amb la directiva, deixant caure que sempre s’han assenyalat com a culpables als jugadors de no haver arribat abans a aquest acord. Com a portaveu del grup va ser el primer que va publicar aquest article i més tard ho van fer tots els jugadors del Barça.

(Article escrit el 30/3/2020)

close

Adriana Corpas Días
Aleix Pou Peralta
Amira Benslaiman
Anass Essayah Tantoun
Anna Galisteo
Mariona Martínez
Ariadna Fargallo Lopez
Ariadna Garcia Lara
Ayman Anzaui Anzaoui
Adrià Casero Roca
Danitza Sofia Sardón
David Calvo
Eva Sánchez
Gisela Ferrer Pereira
Iker Exposito Avendaño
Irene Rodríguez
Jordi Santizo
Lucia Marín
Maitane Barranco
Mariam El Hassouni
Maya Garcia
Mònica Arcas Mateos
Noel Ferrer
Pau Garcia Lopez
Pol Tamayo
Ramon Pérez
Roser Montañola
Ruben Ojeda Puyoles
Unai Soria
Victoria Díaz R.
Xavier Torres
Hugo Guillem Marchante
Youssef El Rhendour

El més recent de Blog