Carnaval digital

Aquest carnaval a l’escola ha hagut de ser digital per  les mesures de seguretat per la pandemia que estem vivint actualment, per protegir els alumnes de les escoles del coronavirus. Malgrat tot, hem celebrat el carnestoltes, amb els balls i les disfresses.

Els nens de p3 fins a 5è de primaria durant una setmana fan tot el que diu el rei Carnestoltes, des d’ anar en pijama fins a disfressar-se. És una experiència molt divertida quan ets un infant. Els nens i nenes de p3 fins a 6è van fer un conjunt de balls molt variats, que van pujar a un site i així tota l’escola i els pares els van poder veure, ja que amb les mesures del covid no els vam poder veure al poliesportiu com cada any. La majoria de balls són de dos o més cursos, normalment l’únic curs que fa el ball sol és 4t ESO, encara que aquest any secundaria no ha fet balls. A part del site tenim la web de l’escola on hi ha publicat el video amb tots els cursos disfressats, cada curs amb una disfressa diferent desde tortugues ninja i superherois fins a villans i mags. 

Nosaltres creiem que aquest carnaval ha sigut molt diferent, però que ens hem pogut adaptar; és veritat que hem trobat a faltar els balls i la rua que feiem des de l’escola fins al poliesportiu, com que estàvem acostumats a fer-ho se’ns ha fet molt estrany no poder-ho fer. Tot i així creiem que la idea de fer les màscares ha sigut molt bona, els alumnes ens ho hem passat molt bé fent les disfresses que hem volgut escollir a la classe. Cada classe ha fet una màscara diferent i n’ha sortit molta varietat. Els balls també ens han agradat, encara que sempre és millor veure-ho en persona. Aquest carnaval no ha sigut el mateix, però ens hem divertit molt, esperem que l’any que ve ja el poguem fer com sempre.

Video de la web de l’escola amb les disfresses de tots els curso

Marc Rivero, Àdam Mateo i Carla Cardó