Com ens informem a Premià de Mar?

Quins mitjans de comunicació hi ha al poble?

Firmat per Noa Carrasco, Siena Coello, Leire del Olmo

A Premià de Mar tenim dos mitjans de comunicació per informar-nos sobre les coses que succeeixen al nostre poble: la revista Vila Primilia i Ràdio Premià de Mar.

Vila Primilia

Vila Primilia és una revista que fa el servei de comunicació de l’Ajuntament de Premià de Mar. És una publicació gratuïta i mensual. La pots aconseguir a la biblioteca, i també la reparteixen a les bústies de cada casa. Té també una versió digital:

 Vila Primilia – Ajuntament de Premià de Mar

Se’n fan 16.000 còpies perquè arribi a totes les cases del poble. La revista explica les coses que passen a Premià de Mar.

Ràdio Premià de Mar

Ràdio Premià de Mar és una emissora local que es troba en el dial 95.FM i que explica què succeeix cada dia a Premià. A part d’informatius, també té programes de música i entreteniment. Emet des de 1985 i actualment el seu director és Francesc Triola.

Els programes s’emeten des dels  estudis situats al carrer Eixample, 80.

La ràdio te una web per si no  l’escolteu en directe: la podeu escoltar a la carta: 

Ràdio Premià de Mar: Inici

Cada dimecres  a les 11:30 hi ha un espai dedicat a les escoles. L’escola El Pilar també hi participa. Per exemple, el 27 d’octubre hi van anar dues alumnes de 1r d’ESO i una mestra per parlar del club de lectura de la Biblioteca Martí Rosselló.