Comencen els clubs de lectura a Premià de Mar

Les sessions per fomentar la lectura als nens i joves del poble es duran a terme a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras

Firmat per Emma Bondia i Mar Sánchez

A la biblioteca de Premià de Mar comencen a l’octubre les sessions dels nous clubs de lectura per fomentar la lectura al poble. Hi podem trobar sis clubs diferents clubs depenent de l’edat i interessos de l’assistent, organitzats per la biblioteca per al curs 2021-22. Per assistir-hi a podeu contactar amb la biblioteca acudint a recepció o a través del seu telèfon  (937 510 145). A cada club de lectura es farà una trobada mensual per comentar les obres proposades.

Entre aquestes sis propostes podem trobar un club de lectura destinat als infants d’entre sis i set anys per fomentar la lectura en veu alta. Aquest se celebra el segon divendres de cada mes de 17:30 a 18:15 a partir del 8 d’octubre.

Per a nens i nenes que es trobin a 6è de primària, s’organitza un altre club cada últim divendres de cada mes. L’horari serà de 17:30 a 18:30 a partir del dia 29 d’octubre. 

Per a joves d’entre dotze i tretze anys s’organitza un club de lectura tots els primers divendres de cada mes de 17:30 a 18:30, que va iniciar-se l’1 d’octubre. (Les places ja estan esgotades).

Per aquells joves majors de catorze anys també interessats en la lectura se’ls ofereix un club de lectura juvenil. Els assistents es reuniran a la biblioteca cada últim dimecres del mes i l’horari serà de 18:20 a 20:00, a partir del 27 d’octubre.

A part d’organitzar clubs de lectura per infants i adolescents, els grans de la casa també tenen un lloc  a la biblioteca:

En primer lloc, hi ha el club de lectura de novel·la que es divideix en dos grups depenent del dia de la convocatòria. El primer grup hi assisteix el primer dijous de cada mes de 18:30 a 20:00 i va ser iniciat el 7 d’octubre. El segon grup es reuneix el segon dijous del mes seguint el mateix horari del primer grup que va començar el 14 d’octubre.

En segon lloc hi ha l’opció d’apuntar-se al club de lectura “Llegir el Teatre” convocat el tercer dimarts del mes de 18:15 a 19:45. Va ser iniciat el 19 d’octubre.

Per més informació podeu consultar la web de la biblioteca (https://bibliotecavirtual.diba.cat/premia-de-mar-biblioteca-marti-rossello-i-lloveras) o de l’ajuntament de Premià de Mar (https://premiademar.cat/portada.php).