/

“El macho lo prueba y lo descarta” és la declaració d’un influencer…

Firmat per Andrea Miras, Fátima Azzouzzi, Paula Gaona

Naim Alejandro Darrechi és el tiktoker espanyol amb més seguidors de la plataforma, arribant gairebé als 28 milions. És un creador de contingut molt polèmic a causa de les diverses declaracions que ha fet reiterades vegades en el seu perfil.

No me he vacunado por perezoso, vago y por hacerle caso a mi papá”, “El macho lo prueba y lo descarta, ese es el verdadero macho”, “No me gusta usar condón y, si protestan, les digo que soy estéril” són exemples de les diverses bajanades que aquest influencer ha dit públicament.

Sobre aquest tema opinem que les declaracions d’un personatge públic com Naim Darrechi tenen molta influència i repercussió en els joves aficionats a aquesta xarxa social, per tant, hauria de tenir cura de tot el que diu, ja que inculca valors nocius per aquest.

Considerem que haurien de suspendre permanentment el seu compte de tiktok, ja que aquestes declaracions poden alterar al pensament dels joves de manera negativa. En conclusió, creiem que identitats com el Naim Darrechi haurien de desaparèixer del món digital. Perfils com Ac2ality, Enfermero Jorge Angel, Cocinaconchia… són els que haurien de viralitzar-se més, ja que són perfils que contribueixen a una millora social des del nostre punt de vista.