Els alumnes de 6è fan les proves de Competències Bàsiques

Firmat per Xavi Vivas, Carlota Triviño, Marta Campo

Els dies 26, 27 i 28 d’abril, tots els alumnes de 6è de primària de Catalunya, han estat fent les proves de competències bàsiques. 

Eren 5 proves diferents: català, castellà, anglès, matemàtiques i coneixement del medi. Només tenien una hora, però els que tenen dislèxia disposaven d’una hora i quart. Abans de la covid venien  professors d’altres escoles a vigilar, però per la covid, una professora concret de l’escola va fer aquesta funció. A les competències bàsiques la professora no podia contestar les preguntes dels alumnes.

Primer els van donar el dossier i el full de respostes, la professora els va repartir unes etiquetes amb el seu nom, després va explicar les instruccions i van començar. Quan es va acabar el temps els van treure els dossiers i van començar a llegir.

Hem preguntat als 27 alumnes de sisè de l’escola el Pilar quines competències els han costat més. Ens han sortit els resultats següents, de més difícil a més fàcil: coneixement del medi, català, anglès, castellà i matemàtiques.

Redactor junior

close