Hem visitat la Baum Fest

La Baum Fest és un festival d’art i moviment urbà que es va celebrar els dies 1, 2 i 3 d’octubre a Barcelona

Firmat per Sarah Victoria Silva Brito i Sara Martínez Martín

La Baum Fest consisteix en un festival celebrat els dies 1, 2 i 3 d’octubre a Barcelona, que ajunta diferents estils d’art urbà. S’hi poden trobar tatuadors professionals, grafiters, esports extrems, “bike show”, hip-hop, skate… i tot el relacionat amb això de la mà d’experts de tot el món.

El dia 2 d’octubre hi  vam assistir, observant el nostre voltant i gaudint de les diferents parades per comprar complements, la música de fons que produïa un Dj, els tatuadors treballant, i amb el soroll de les màquines que estaven fent servir, fent que l’ambient fos estimulant.

Vam trobar de tot una mica; motos i cotxes tunejats, grafiters en directe, BMX… , escoltant de fons a Rapsusklei; raper i compositor. Quan ens va venir gana, hi havia una zona amb Food Trucks on podies menjar i prendre alguna cosa si tenies set.

Aquest any, a causa de la Covid-19, vam trobar algunes restriccions com, per exemple, no poder baixar-se la mascareta, (excepte quan menjaves a la zona dels food trucks), gel hidroalcohòlic a molts punts estratègics, i, per suposat, limitació d’aforament.

Els preus variaven segons l’edat: menors de 12 anys era gratuït; de 12-16 anys,  12€ i majors de 16, 20€. Pot semblar car, però si realment t’agrada, val la pena, ja que també limita l’aforament a la gent a qui atreu aquest estil, ja que aquests paguen l’entrada per gaudir de l’ambient.

A nosaltres ens va fascinar el que ens vam trobar. Ens imaginàvem una cosa diferent, però va superar les nostres expectatives. Va ser molt agradable i les 4 hores que vam estar allà van passar molt ràpides.

Si t’interessen l’art urbà, els tatuatges, l’skate, BMX, el hip-hop, el grafiti, i tot el relacionat amb aquest estil, creiem que val la pena que li dediquis un temps a la Baum Fest, ho gaudiràs.