La Castanyada va tornar al Pilar 

Firmat per Elisabet Balaguer, Irene Garcia, Gala Lorenzo, Rocío Robles

Aquest any la Castanyada va tornar a l’escola El Pilar, però va ser ben diferent. No vam poder menjar castanyes, escoltar en directe les cançons ni gaudir de l’alegria de la festa amb tota l’escola. Però igualment la vam celebrar. Voleu saber com? 

Uns dies abans de la Castanyada 2021 ja vam estant preparant manualitats, cançons i vídeos. Una de les manualitats que més ens van agradar va ser una teranyina amb la seva aranya.

Aquest any els alumnes de 4 d’ESO van tornar a  representar rondalles en forma d’obres de teatre: per P3, P4 i P5 van fer “La bella dorment”; per primer i segon, “Hansel i Gretel”; per tercer, quart i cinquè ,“Cara d’estel” i, per últim, “L’ocatera” per 6è.

Ens va agradar molt l’obra teatre de “L’ocatera”. La representació estava molt ben preparada i els nois i noies de 4t d’ESO la van interpretar molt bé. A nosaltres, ens sembla molt bé que els alumnes de 4t d’ESO facin les obres de teatre per representar a Infantil i Primària. És una tradició que es porta fent des de fa 20 anys i ens agrada aquesta tradició perquè ens fan riure i ens sembla divertit.

Després de veure l’obra vam baixar a la classe i vam fer papiroflèxia i després un kahoot en anglès sobre la Castanyada i Halloween. 

Al site de l’escola vam penjar vídeos per a què els pares vegin part de les coses que vam fer per la Castanyada. Nosaltres vam fer un vídeo amb una cançó que es titula “Cançó de la tardor”.