La desobediència de la gent contra la Covid-19

Des de l’inici de la pandèmia per Covid-19, són moltes les recomanacions que s’han establert per augmentar l’autoprotecció i disminuir els contagis. Aquestes restriccions no són respectades per tothom. 

Entre aquestes persones que no compleixen les normes hi ha alguns influencers. Un dels exemples amb més repercussió ha sigut una festa d’influencers a Marbella. Van assistir-hi 40 joves, entre elles Omar Montes, un cantant i personatge mediàtic espanyol. 

Un altre exemple seria el 23 de gener de 2021, quan a Madrid van fer una protesta en contra de les restriccions, la majoria de la gent no complia les mesures de protecció,  molts d’ells anaven sense mascaretes. 

Aquí, a Premià de Mar, també hi ha hagut festes il·legals. La matinada del dissabte 23 al diumenge 24 de gener, la Policia Local va denunciar 7 persones que participaven en una festa incomplint les normes de seguretat imposades per la Covid-19. 

A banda d’això, la setmana passada van ser denunciades 25 persones. Des de la segona onada de la pandemia s’han posat 198 sancions per diferents raons: per no portar la mascareta o bé per trencar el confinament municipal.