Fotografia de David Ruano
/

“La filla del mar”, una obra de teatre molt ben interpretada

Firmat per Edgar Parra, Siena Coello, Marta Campo, Àxel Carricondo

La filla del mar és una obra de teatre molt reconeguda a Catalunya, feta a partir de l’obra d’Àngel Guimerà i estrenada el juny de 2021. Ara es representa al teatre Condal i  ha guanyat tres Premis Butaca i 3 Premis de la Crítica.  L’obra esta protagonitzada per Toni Viñals, Clara Soler, Mariona Castillo, Xavi Casan, Candela Díaz, Gràcia Fernández, Irene Jòdar, Albert Mora, Arnau Puig i Marc Sambola.

La  nostra opinió és que la història que explica La filla del mar està molt bé. El que més ens va agradar va ser com actuaven els tres protagonistes de la obra. No només ho diem nosaltres: la Mariona Castillo ha guanyat el Premi Butaca a Millor Actriu de Musical; la Clara Solé el Premi de la Crítica a Millor Actriu de Musical i el Toni Viñals, el Premi Butaca a millor Actor de Musical.

Creiem que aquesta història està molt ben explicada i el decorat està molt bé.

Per nosaltres la millor escena de La filla del mar va ser quan en Pere Màrtir va elevar la corda i la va començar a girar. Aquesta escena és la preferida de quasi  totes les persones que coneixem que han vist aquest musical.  

Un punt de la obra que no ens va agradar tant va ser la manera en què l’Àgata va matar en Pere Màrtir, perquè ens va costar d’entendre-ho, però és veritat que va ser original.

En definitiva, a La filla del mar li posem un 8 sobre 10, perquè algunes coses ens van costar d’entendre però és una funció molt xula, encara que el final sigui molt trist.