/

La nostra opinió sobre “Los Serrano”

Firmat per Carlota Triviño, Noa Galera, Noa Carrasco 

La sèrie de “Los Serrano” es va estrenar l’abril de 2003 i es va acabar el juliol de 2008. És una sèrie molt antiga, actualment la podeu veure a Youtube i a Prime Video. Té vuit temporades molt divertides amb problemes per resoldre.

La vam començar a veure perquè en sortien escenes divertides a les xarxes socials (Tik Tok, etc… )

És la història d’una família de set persones, en aquesta família molt boja hi ha cinc nens i dos adults. El germà petit es diu Curro (Jorge Jurado); després hi ha el mitjà, Guillermo (Víctor Elías) i, per últim, el gran, Marcos (Fran Perea). Això no és tot: tenen unes germanastres, Maria Teresa (Natalia Sánchez) i  Eva (Veronica Sanchez). Per últim, els seus pares: Lucía (Belen Rueda) i Diego (Antonio Resines).

Nosaltres la recomanem perquè és molt divertida (per exemple, quan fan concerts), fan bromes (incloses bogeries per amor), hi ha escenes que ens fan moure l’esquelet i fan gràcia els malnoms que posen als professors.

L’única cosa que no ens agrada és que hi ha escenes de violència (quan es barallen per una persona) i de tristesa (quan ploren per una persona). El final no ens agrada gaire, però traient això és molt vistosa i és adequada per la mostra edat, per això la recomanem.