L’agenda de Premià de Mar

El municipi ofereix tallers d’escriptura, exposicions, fires i recitals el mes d’octubre i novembre

Firmat per Carla Machio i Miguel De la Fuente

L’agenda de Premià De Mar és una secció que trobareu habitualment al Pilar Report, amb les activitats i tallers que es realitzaran a Premià de Mar. És un lloc on podeu consultar les diferents activitats per a totes les edats i informar-vos sobre aquelles que més us interessen. Des d’aquí us animem a participar en la vida cultural del poble.

Les activitats destacades que seran realitzades durant aquest mes d’octubre són:


El taller de Google fotos: Es un curs gratuït per a totes les edats que es realitza a la biblioteca Martí i Rosselló a les 10h els dies 19 i 26 d’octubre. És un taller que ajuda a crear carpetes, àlbums, muntatges i a guardar les teves fotografies al núvol.

https://premiademar.cat/document.php?id=21220

Taller d’escriptura breu: Es un taller gratuït que es realitza a la Biblioteca de Premià de Mar i comença el 19 d’octubre. Són unes sessions dedicades especialment a la teoria i pràctica de la escriptura.

https://premiademar.cat/document.php?id=21178

Exposició temporal al Museu de l’Estampació: “Filar, teixir, estampar. Societat i indústria aPremià de Mar, 1836-1936”​. És una exposició que podrem veure fins al mes d’agost i que ens permet conèixer millor la història del nostre poble.

https://museuestampacio.pdm.cat/exposicions-temporals/

Fira comercial de la tardor: És una activitat que realitzarà a la Plaça dels Països Catalans entre les 10h i les 20h el dia 24 d’octubre. En aquesta fira es faran moltes activitats i s’ho oferiran promocions i ofertes dels comerços que hi ha a Premià.

https://premiademar.cat/document.php?id=21224

Les activitats destacades del mes de novembre són:  

Canto jo i la muntanya balla: És una obra de teatre que es representarà al teatre L’Amistat, a les 20h el 6 de novembre. Està basada en la novel·la d’Irene Solà i  ha guanyat dos Premis Teatre Barcelona: a la millor interpretació (Laura Aubert) i a la millor adaptació.  Està nominada a 8 Premis Butaca. L’obra està dirigida per Guillem Albà i Joan Arqué i té música de Judith Nedderman.

http://www.espailamistat.cat/pl14/espectacles/id1325/canto-jo-i-la-muntanya-balla.htm

Recital de violí i guitarra:Es un recital de música que es realitzarà al teatre l’Amistat a les 20h el dia 12 de novembre. Els intèrprets d’aquest instruments són Cèsar Mateos i Jacob Cordover.

http://www.espailamistat.cat/pl14/espectacles/id1320/recital-de-violi-i-guitarra.htm

Recital de violí i piano: És un concert música que es realitzarà al teatre l’Amistat a les 11.30h el 28 de novembre. Els intèrprets d’aquest recital són Octavi Martínez Bartolomé i Carme Bartolomé i el presentador és Joan Vives.

http://www.espailamistat.cat/pl14/espectacles/id1321/recital-de-violi-i-piano.htm

Per més informació, podeu consultar l’enllaç següent:

https://premiademar.cat/agenda.php