/

L’Espai Amistat fa 10 anys i estrena una nova web

Firmat per Amr Hajji, Lucía Barco i Aina Egido

L’Espai l’Amistat celebra el seu desè aniversari amb una nova web molt millorada i amb moltes més opcions.

El 20 de gener del 2012 es va inaugurar l’Espai l’Amistat, és a dir, aquest any 2022 ha fet 10 anys. En aquests 10 anys, un total de 299.343 espectadors han gaudit dels diferents espectacles que s’han fet al teatre. El seu escenari ha acollit 106 espectacles de teatre professional i 73 de música professional. A més, per a les escoles de la vila, s’hi han programat 35 espectacles de música, 40 de teatre i 15 de teatre en anglès.

Aproximadament un mes després de fer 10 anys, l’Amistat va estrenar el nou web. El nou portal virtual té un gestor de continguts dinàmic on destaca l’oferta d’espectacles, tant teatrals com de cinema. També hi ha el calendari d’espectacles, conservan la diferenciació per colors que existia en l’antiga plana web segons si es tracta de cinema, cinema VOSE, música, teatre o festes, i des d’on es poden obtenir les entrades; informació sobre preus i abonaments i l’apartat “Espai l’Amistat” on es poden trobar els escrits de salutació de l’alcalde Rafa Navarro i de la regidora de Cultura Elisenda Busquets.
En els propers mesos hi podrem veure obres de teatre com L’oreneta i El pes d’un cos o el concert per a nens i nenes Els colors de la música.

L’Amistat és un espai cultural, dotat d’una sala polivalent amb un aforament per a un màxim de 350 persones, amb una grada retràctil i parquet resistent, pensada per poder acollir teatre, cinema, música, ball, o actes i espectacles diversos; una sala petita amb un aforament per a un màxim de 100 persones, destinada a conferències, lectures dramatitzades o espectacles de petit format; un bar-restaurant; un espai per a ús de l’entitat de l’Amistat; i un hotel d’entitats.

L’Amistat ens sembla un espai agradable i familiar per els habitants de Premià, ja que es un espai ampli i situat en un lloc tranquil. Ens sembla una bon lloc d’entreteniment per veure grans obres. Una cosa molt bona que veiem del teatre l’Amistat és que és un teatre proper, ja que no hem d’anar a Barcelona o a Mataró per veure una obra de teatre o una pel·lícula.

La web ens sembla molt innovadora ja que està molt bé organitzada. Una cosa que ens agradaria que millorés és la forma en què l’Amistat promociona les coses que fa, volem dir que molts joves de Premià no saben els espectacles que s’hi poden veure. Pensem que haurien de tenir algun mètode per a què els joves s’assabentessin del que hi fan com, per exemple, una vegada al més enviar a les escoles una cartellera per informar el que s’hi farà en aquell mes. 

En conclusió pensem que tant el teatre com la nova web estan molt bé, però ens agradaria que hi hagués un mètode per a què els més joves de Premià fóssim més a prop de la seva programació. 

Redactors Juniors

, ,
close