/

Millorarà el joc del Barça amb el canvi d’entrenador?

Joan Laporta fa fora a Koeman després del desastre a Vallecas i fitxa Xavi Hernández

Firmat per Aina Egido, Amr Hajji, Hugo Carricondo i Biel Reguero

Ronald Koeman ja és l’antic entrenador del Futbol Club Barcelona. Va ser l’entrenador des del 19 d’octubre del 2020 fins al 27 d’octubre del 2021. Va ser també l’antic jugador en el mateix club entre els anys 1989 al 1995. Ronald va ser substituït per Xavi Hernández el qual també va ser jugador del Barcelona.

Nosaltres pensem que Ronald Koeman no ha repartit bé els minuts als jugadors, no ha aprofitat la cantera, no ha donat oportunitat a bons jugadors, ha fitxat a jugadors innecessaris com Luuk de Jong, Emerson Royal, Sergio Aguero i Eric García. Quan Laporta va voler trencar el contracte de Koeman, havia de pagar-li 7,2 milions d’euros per acabar el contracte abans d’emprar. Laporta li va demanar que per amor al club que li rebaixes la clàusula però no va acceptar. 

Totes aquestes coses ha fet que l’equip no tingues oportunitats de guanyar.

Encarà que ha fet moltes coses pensem que ha tingut valentia de portar un Barcelona amb baixes condicions.

Pensem que Xavi serà una nova oportunitat pel club, ja que per nosaltres ha sigut una llegenda i uns dels millors jugadors que han passat per aquest club. 

En conclusió pensem que no ha gestionat bé l’equip portant-ho encara més al desastre total. Fent que jugadors amb qualitat i gran potencial se’n vagin del club i fitxant a gent que cobra encara més. Esperem que aquest canvi en el Barcelona millori l’equip.