Non Jambi guanya la 9ª edició de Delayta’ns

El grup de Granollers és el guanyador de la 9ª edició del concurs musical Delayta’ns a L’Amistat de Premià de Mar

Firmat per Gala Amado Pérez, Míriam Melero Belmonte i Lucía García Rodríguez


Els passats dies 1 i 2 d’octubre es van celebrar la semifinal i final de la novena edició del concurs musical Delayta’ns, a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar. Hi van assistir 140 persones amb entrades gratuïtes. El guanyador del concurs va ser el grup de Granollers Non Jambi, amb un premi de 726€. En segon lloc, el grup Yuhniversia, premiat amb 350€, i en tercer lloc, Atina, amb 250€.

Delayta’ns és un concurs musical anual al qual assisteixen bandes apadrinades per comerços de la zona, els quals s’encarreguen de fer la publicitat de l’esdeveniment. És a dir, cada banda concursant és patrocinada per un comerç. Part del premi de les bandes guanyadores és destinat al comerç apadrinador. De tots els grups que es presenten al concurs es fa una preselecció de 10 bandes que actuen a concerts preliminars. Posteriorment, se celebren dues semifinals, i després la final.

Els jurat d’altres edicions ha estat format per Delafé, Laura Andrès (coach vocal Academia OT), Martí Torras (director dels últims espectacles de La Pegatina, Els Catarres, etc.), Carles Chacón (periodista y cantant de Coriolà) i Maite Vernet (pedagoga i directora de l’escola Jam Session). Alguns exemples de finalistes d’altres edicions són Kinsale, Malachi Estéreo, Sampai, La Ludwig Band, Fusion Invasion, Koyam Project, Redfall Haze, Le Big Sur, Surf And Fat, Kabra Records, Sisena, Martínez, Simbiosi, Garden Street, Beals The Band, Maboo, Macondo, Wazowsky, Nil Garcés, Sosun i Ananda.

Non Jambi, guanyadora del concurs, és una banda de Granollers de pop metafísic amb aire mediterrani. Està format per Mariona Vega, la cantant principal, que té el nom artístic de Non Jambi, com el mateix grup; Guillem Durante, al baix; Marta Durant, saxofonista, i Pol Leiva, a la bateria. La música del grup de Granollers té un estil de pop-folk, amb lletres profundes i els sentiments a flor de pell. Algunes de les seves cançons més conegudes són Flores de Altura, Soledad y el Mar o Coconut Woman, amb The Durans.