/

“Pongámoslo a prueba” en perill?

Firmat per Hugo Carricondo i Biel Reguero

Jimmy Álvarez és un influencer que porta un canal de 6,5 milions de subscriptors i que ha fet més de 350 videos. “Pongámoslo a prueba” és un canal de youtube que fa videos verificant anuncis de productes, per si funcionen com les empreses diuen. La finalitat de tots aquests vídeos, és estalviar els diners de les persones que volen comprar els productes que veuen pels anuncis. Contrarestant els diners gastats en els productes, amb les visites i els subscriptors que son més cada dia gràcies a Youtube i Tik Tok.

En els últims dies, s’ha estat especulant sobre la desaparició d’aquest famós influencer. Ja que fa pujar un vídeo en el que transformava plàstic que ja no s’utilitza en diesel, parafina i  queroseno. Aquest vídeo no hauria sigut possible de gravar sinó fos per l’empresa “Petgas Combustibles”, una empresa mexicana que pot fer aquest procés possible. Segons els treballadors de la empresa “Pet-gas”, la gasolina que produeixen té 100 octans, una quantitat d’octans significa la velocitat de explosió del carburant que fa que impulsi al vehicle.

Com hem dit, s’ha estat dient que Jimmy Álvarez havia desaparegut per aquest vídeo, ja que s’han donat molts casos en el que les empreses que distribueixen la gasolina per tot el món, han vist un possible risc en la seva economia i han intervingut amb la gent que ha afectat a les grans empreses de carburants. Per això, s’ha parlat per moltes reds socials sobre el famós youtuber. En aquest cas, es va especular molt sobre l’influencer d’aquest canal ja que hi va haver un gran marge de temps desde que va pujar el video de la gasolina feta a partir de plàstic fins l’últim vídeo pujat a la red.

Després de búsquedes per diverses pàgines webs, sobre el cas de Jimmy Álvarez, hem arribat a la conclusió que tot ha sigut una fake new, ja que va pujar un vídeo darrere del que estem parlant. Com bé ja sabem, no tenim que fiar-nos de tot el que veiem en internet ja que hi han moltíssimes fake news així que quan veiem una notícia que no està certificada hauríem de buscar més informació.