Sant Jordi a l’escola

Firmat per Noa Galera, Martí Miralles, Joel Gil

A l’escola vam celebrar Sant Jordi i a cada classe vam treballar una novel·la d’aventures. Aquest any els de 6è vam fer la novel·la “Miquel Strogoff”; els de 1r d’ESO van escollir la novel·la ‘’El Corsari Negre”; els de 2n d’ESO van fer ‘’Robinson Crusoe’’; els de 3r d’ESO, ‘’ Els Tres Mosqueters’’ i els de 4t d’ESO, ‘’ El Comte de montecristo’’.

La celebració es va realitzar al pati de dalt de l’edifici de secundària, on es van presentar les històries treballades a cada curs. Va tenir molt d’èxit, encara que algunes persones es van quedar en blanc i no sabien què dir.

També es van donar els premis dels Jocs Florals. Els guanyadors d’aquest any van ser: a 6è, Gala Lorenzo amb el poema ”El meu record”; a 1r d’ESO va guanyar Martí Urrea amb “La font del Sol”; a 2 d’ESO, Judit Tomás amb “Ja no m’agraden les maduixes”; a 3r d’ESO, Gala Amado amb el seu conte ”Mar, sorra i sol” i, per últim, a 4t d’ESO va guanyar Aitana Carrasco amb el seu conte ”Metamorfosi”.  La guanyadora del concurs de punts de llibre va ser Joe Marín, de 1r d’ESO, i el concurs de cartells el va guanyar Abril Boya, de 3r d’ESO. En el moment d’anunciar els premis, tots els alumnes estaven nerviosos per saber si havien guanyat.