Sobre el programa de voleibol de l’escola

Fa 8 anys que el voleibol de l’escola va començar amb la categoria del benjamí; aquest equip era mixt amb nens i nenes de diferents edats, des de 2n de primaria fins a 6è. Anys després l’equip ha anat creixent i ha ajudat molt  que el propi volei creixi. Des que es va començar a fer a l’escola molta gent ha entrat en l’equip del Pilar i actualment hi ha un equip de categoria aleví i un altre de categoria juvenil. 

En aquest equip juvenil hi ha alumnes de l’escola el Pilar i hi ha nenes d’altres escoles. Aquesta categoria és de nenes de 14-15 anys a 15-16 anys.

Des de fa 2 anys  juvenil està federat, això vol dir que poden jugar contra equips de tota Catalunya.

El juvenil ha tingut diferents entrenadors però des de fa 2 anys que tenen  en Dani, un entrenador que anteriorment havia jugat a voleibol platja. En canvi, l’equip de l’aleví és entrenat per una noia que es diu Sara. 

Des de fa anys  el coordinador ha ajudat que l’equip del Pilar creixi i és pugui federar, gràcies a ell el volei ha avançat molt en tots els aspectes.

Les integrants de l’equip de l’escola estan bastant contentes amb l’equip i el seu entrenador. La Carla Peña, jugadora de l’equip ens comenta: “Estic bé amb l’equip,  des del meu punt de vista hi ha nivell, però a  algunes persones se’ls dona millor que a d’altres. Sí que estic contenta amb el progrés que tinc fins el moment, vaig avançant correctament.”

Tot i així,  hi ha algunes noies de l’equip que pensen que hi ha aspectes que es poden millorar. La Paula Gaona, jugadora, ens comenta: “Hi ha gent que no encaixa a l’equip i que no ajuda . No, no estic gaire  a gust i suposo que canviaré d’equip. Amb el coordinador i l’entrenador no hi ha problema però hi ha persones  que no ajuden. Jo individualment sí, vaig progressant continuament, però col·lectivament hi ha gent que no avança i ens retenen i no avancem col·lectivament.”

Àdam Mateo, Marc Rivero i Carla Cardó.

Redactor junior

close